Despre noi

DeChriss a pornit din dorința Christianei, un om pasionat de modă și haine de calitate, de a oferi o îngrijire adecvată hainelor sale.

Astăzi, deChriss nu este doar despre tehnologie de top și expertiză umană, ci despre momentele tale de confort și bucurie deplină când simți îmbrățișarea hainelor iubite. Despre rochia din tinerețea mamei care acum face parte din garderoba ta sau despre fața de masă brodată de bunica pe care vrei să o păstrezi intactă.

Știm cât de prețioase sunt pentru tine aceste amintiri vii și cu fiecare curățare te ajutăm să le duci povestea mai departe. deChriss face mai mult decât să curățe haine, are grijă de emoțiile clienților.

Ce înseamnă wet cleaning?

Wet cleaning însumează valorile deChriss, acelea de a prelungi durata de viață a hainelor într-o manieră delicată cu pielea și prietenoasă cu mediul, pentru emoții care nu-și pierd strălucirea.

Este cea mai nouă metodă de curățare ecologică profesională apărută pe piață, care permite utilizarea apei și a detergenților biodegradabili în locul solvenților chimici pentru a elimina petele.

Procesul este posibil datorită utilajelor inovatoare care determină automat cantitatea de detergent necesară fiecărei spălări și numărul de rotații, iar uscarea și călcarea se realizează pe două manechine speciale doar cu ajutorul aerului cald, pentru a diminua impactul cu țesătura. Astfel, această tehnică este potrivită chiar și pentru materiale mai delicate, precum mătasea sau cașmirul.

Echipamente

Guaranteed Services

Affordable Price

Pick up & Delivery Free

Masă de călcat

Manechin multiform

Topper uscare și finisare

Masă de predetașat pete

Masina de spalat PRIMUS

Uscator PRIMUS

Calandru GMP

Oferă-le hainelor tale

îngrijirea pe care o merită!

Sună-ne acum!

0230-080-201